Sykkeldag

I dag leide vi 4 sykler i tillegg til den som er i båten. Klokken 0820 dro første gjengen med buss til Baunei, og så ble det grusvei og singeltrack ned igjen. Her er Ingunn på flott stisykling:

20140404ingunn

Dette var første gangen vi syklet hele singeltrackløypa fra Monte Oro. Den er ganske avansert, så det ble en del bæring. Men, noen av strekningene er: WOW!

Jeg hadde ordnet meg en sykkel som sto godt til sykkelskoene på neste turen om ettermiddagen:

20150404lars

Dessverre fikk vi en punktering, så jeg ble hentet av Ingunn. Da de andre kom ned igjen fikk jeg igjen den orange sykkelen, og sammen syklet vi opp til der punkteringen skjedde. Det var 400 høydemetre opp dit, så i dag har jeg tatt to bussturer og en sykkeltur til 400 meter over havet. Brukte god tid på veien ned igjen til havna, og fikk dette flotte panoramaet som viser dette herlige landskapet:

20150404sykkelpano

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.