Retur til Golorizze

I dag delte vi gjengen i to. Noen ble med meg for å gå til Golorizze (via Ponte Salina), mens andre tok seilbåten Hilaritas (og noen fikk med seg begge deler). Her er to bilder fra denne flotte dagen:

20150403golorizze_strand

20150404golorizze_m

Før vi dro lastet jeg ned offlinekart på mobilen fra Open Streetmap. Det reddet oss flere ganger, og vi fant en ny sti til Ponte Salinas som var mye mindre eksponert enn den Ingunn og jeg gikk for en stund siden. Moro – nå er jeg snart lokalkjent i noen av dalførene her på Sardinia! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.