Spektakulær fjelltur

Nå begynner gjestene å komme, og vi var 5stk på fjelltur i dag. Startet fra Pedro Longa, og gikk starten på første etappen av “SelvaggioBlu” (en svært kjent rute med innlagt klatring i utrolige omgivelser):

20150401fjell

Denne stien er jo helt rå:

20150401sti

Slik så tracket ut i dag:

20150401track

Alle kom til topps, og så skulle jeg være med å løpe tilbake til bilen. Det tok litt av nedover i lia. Vi brukte ca 50 min på snaue 6km og 700 høydemeter… Veldig imponert over at jeg holdt greit følge, selv om jeg var rimelig støl. Gikk tilbake til havna fra Pedro Longa, så da ble jeg litt myknet opp i beina igjen. Skal bli spennende å stå opp i morgen. Over 2000 høydemeter på to dager kan ha satt sine spor…

Men, nå ramler det inn flere og flere her. Et par kommer i kveld, og enda et i morgen. Så det blir nok litt mer sosialt fremover.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.