Alenetrekking

I dag hentet Ingunn Kristin i Cagliari, og jeg tok en fjelltur alene. Startet med å gå til Pedro Longa:

20150331longa

Derfra gikk jeg opp bakken og videre mot to topper (ca 600 moh). Herfra fulgte jeg en sti som skal være sykkelbar ned til havna igjen. Det må nok en del bæring til, men de stedene en kan sykle er bare helt fantastisk. Jeg syklet jo nederste delen av dette tracket for noen dager siden. Nesten nede i havna passerte jeg et stikryss med skilt til korset vi ser fra havna. Hit måtte jeg selvsagt, og dermed endte jeg på over 1000 høydemetre i dag. Utsikten var formidabel!

20150331kors

Dermed fikk jeg satt sammen en fjelltur på 5 timer og over 1000 høydemetre i et fantastisk flott landskap. Her er tracket:

20150331track

På kvelden var det slutt på tilværelsen som “skjeggebust”. Litt uvant, men det går seg nok til:

20150331selfie

(To selfier i samme bloggpost. Det har nok aldri skjedd før, og jeg lover – det skal aldri skje igjen…)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.