Aktiv dag

I ettermiddag har jeg hatt årets lengste sykkeltur, og var god og mør da jeg kom tilbake i båten:

20150326larssykkel

Startet med en time flatt på asfalt, før jeg bega meg inn i massiv stigning, grusvei, singeltrack og anna moro… Ble en del gåing, men du verden så fint det var å trille gjennom terrenget! Hele tracket ligger på Runkeeper.

20150326track

Før lunsj var vi på klatrefeltet i havna. Her er det altså ruter med svært høy kvalitet. På Kalymnos ville de hatt 3stjerner/note i guiden. Så vi koser oss veldig. Nå har vi gått de fire lengst til venstre, og jobber oss bortover. 6b+ er nok i overkant, men de på femtallet skal i alle fall nailes:

20150326klatrefelt

Ble også ferdig med boka “Born to run” i dag. Det tror jeg må være den beste og mest spennende dokumentaren jeg har lest!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.