Topptur

I dag ble det en veldig tidlig start. Vi forlot båten 05.20 for å levere leiebil kl 08 i Olbia. Så ble det buss tilbake til Bunei og god lunsj, før vi la ut på topptur på vei tilbake til båten. Flott utsikt ned mot Santa Maria Navarrese:

20150323instaingunn

Vi far først på en topp på godt over 600moh. Her var det utrolig fin utsikt:

20150323topptrpano

20150323ingunntopptur

Så gikk vi videre til en ny topp på rett over 600moh. Her var det ganske bratt (se øverste bilde), så jeg var ikke med de siste 40 høydemeterne til toppen. Her var det også et par sportsklatrefelter, så vi kommer nok tilbake. På vei ned til båten surra vi det litt til, men vi kom greit ned. Det er helt umulig terreng å gå utenom sti. Men, vi kom ned til slutt!

Her er tracket:

20150323track

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.