Sardinia

I går hadde vi en flott joggetur på begge sider av havna. I kjørte vi et stykke først, og fikk en storslått tur til en flott strand:

20150317strand

Ingunn & co klatret dette fjellet til høyre da de ankom med seilbåt i oktober 2014. Etter et besøk på stranda gikk vi opp til toppen over pillaren. Nesten 500 høydemtre. Rart å se den ovenfra rett etter at vi hadde stått under…

Området her kryr av muligheter for fotturer (vi har kjøpt guide med 50 stk, og dagens tur var en blanding av rute 23 og 24), sykkelturer (kjøpt guide her også, men sykkel er fortsatt punktert) og klatring (her er det nærmeste cragget inne i havna!). Det er fortsatt helt ute av sesong, og de fleste pizza/spisesteder er stengt. Selv om vi var i en nabolandsby og kjøpte pizza i går. Da hamstret vi også litt mat. Noe er ekstremt billig. Buffalov mozzarella koster 20% av hjemmepris…

Før turen i dag fikk jeg fakturert og sendt ut litt bøker, og under turen fikk jeg en knallide på domene: www.kristiansand.guide.
Dette er nå registrert, og åpner for utrolige muligheter: turer.kristiansand.guide / trekking.kristiansand.guide osv.. Vi får se hva det kan bli til! Dette med kart og tracking tar jo helt av om dagen, så et sånt nettsted kan ha potensiale!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.