Ut på tur

Klokken 07.53 startet vi ferie på vei mot Oslo. Men, klarte ikke å ta helt av enda – og solgte dette bildet rett før Drammen:

20150304strandsone_blogg

Jeg pleier ikke å være online med bærbar underveis, men gjorde et unntak i dag. Det var nemlig noen småting det hadde vært fint å få unna. Jeg har laget en slags statusrapport om hva som har skjedd på Odderøya fyr i perioden. Det var hyggelig lesning! 🙂 Så har jeg begynt på et Synspunkt til Fædrelandsvennen, men det er sånn jeg skriver på litt til og fra. Temaket er “Vekst”.

Gårsdagen var lang, produktiv og god. Jeg følte energien bare kom og kom. Konsentrasjonen var fin og jeg følte meg klartenkt. Det er ikke første gangen jeg har det sånn under faste. Det blir en slags rus. I går kveld spiste jeg en halv lunsrett på Til Stede, og det var nesten første runde med fast føde siden forrige onsdag (spiser litt knekkis el.l. hver dag så det ikke stopper helt opp). Dette er tredje gangen jeg faster, og det har vært forskjellig hver gang. Første gangen var helt vilt – en slags rus. Andre gangen var jeg forkjølt. Denne gangen startet jeg forkjølt, men ble frisk underveis. Nå er jeg omtrent på samme nivå som første gang. Klarhet, konsentrasjon og jevn energi. Nesten så jeg gruer meg til å ta fatt på matbordet igjen. Men, starter forsiktig opp igjen med mat i dag, for det blir behov for en del energi etterhvert. Energien jeg har nå er “langsom”. Jeg kan ikke ta i så mye. Merker det er raskere å få følelsen av “å få krampe” enn til vanlig. Energilagrene i musklene er antagelig mye lavere. Jeg lærer noe hver eneste gang, og har allerede meldt meg på neste år hos Prestegarden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.