Trening vha flytting

I dag har jeg hjulpet til med litt flytting. Jeg elsker å bære i trapper, og da er det jo hyggelig når noen spør om jeg kan bidra! På veien hjem fikk jeg en fin gåtur gjennom Baneheia, og det er fremdeles is på 3. Stampe:

20150214stampamis

I byen var jeg innom Til Stede for å ta en milkshake (Coolmint med soyavaniljemelk. IKKE prøv denne, den er fullstendig vanedannende!!!) Her leste jeg dagens Vårt Land, og der var det en sak av Knut Grønvik. Han skriver ofte spennende ting, og i dag fortalte han om møtet med en ortodoks prest som hadde en nøyaktig beskrivelse på hva Gud er:

Gud er navnet på et fellesskap som åpner seg i evig kjærlighet mot verden.

Den setningen er verdt å ta vare på!

Nå blir det noen ærend på kontoret før jeg rusler over til fyret. Satser på en rolig kveld, og masse folk når jeg har åpent fra 12-16 i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.