Ny sykkel

I dag har jeg prøvesyklet min nye (brukte) sykkel. Her fra tuyppen av Odderøya etter å ha “cruiset” ned “Viljesbakken” (Foto: Ingunn Trosby):

20150211sykkel

Ellers har det vært en begivenhetsrik uke. Konsert med Ole Paus på BM i går var sterkt. I dag har det vært “rekepadling” med KKK (vi padlet først, og så spiste vi reker sammen etterpå – flott tiltak!) I helgen hadde vi besøk, og jeg hadde åpen søndasg med 73 nye navn i gjesteboka.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.