Hu og hei hvor det går

Nå er det over 10 dager siden sist her i bloggen, og det er lenge siden det skjedde. Men, det betyr ikke at jeg har daua – bare at det er mye som skjer. I går var det endelig klart for soloppgangssafari:

20141209-IMG_1504

Jeg skriver “endelig”, for de tre første gangene denne vinteren gikk jeg glipp av. Flere bilder ligger i galleri på Flickr.

Ellers går det stort sett i boksalg og foredrag om dagen. Prøver å få til litt annet også, men det er ikke spesielt vellykket. Særlig ligger jeg etter på treningsfronten, så det skal bli godt å komme mer i gang igjen med det. Selv om det også er en viss treningseffekt i å frakte bøker til Posten hver dag.

I forrige uke var det først Bø, så Oslo med foredrag og boksalg – før foredrag i Grimstad på kvelden fredag. Jobbehelg, og så videre med boksalg og anna moro denne uka. Drar tilbake til Oslo torsdag kveld, og kommer hjem hit igjen lørdag. Så skal jeg være i Kristiansand til jula, og det skal bli VELDIG deilig.

Bor jo på et fantastisk sted om dagen, og da må jeg jo være der! (www.odderoyafyr.no)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.