Spennende foredrag

Professor Ove Jakobsen var i Kristiansand i september, og André Tribbensee har laget denne videoen av hans opptreden i byen:

I følgeskrivet til videoen skriver han:

Nå har jeg lagt ut videoopptak fra foredraget med Prof. Ove Jakobsen, om økologisk økonomi og etikk. Det ble holdt under Temporary Academy i Kristiansand. Jakobsen er økonom og blir sett på som en av de fremste ekspertene på dette feltet. Foredraget er meget interessant og også forståelig for folk uten forkunnskaper.

Endeløs ekspansjon og endeløs økonomisk vekst er umulige. Men det er disse prinsipper mange av våre økonomer og politikere baserer sine strategier på. Vi er nødt til å ny-tenke økonomi og å overtenke og forandre våre metoder om vi ønsker å fremme velstand og fred.
Prof. Ove Jakobsen har bidratt med en analyse og en rekke interessante forslag under Temporary Academy i Kristiansand. Se på videoopptaket fra foredraget. Vær med ved å diskutere dette framover og send denne linken videre til så mange andre som mulig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.