Fantastisk kommentar

I går hadde Sven Egil Omdal en kommentar med tittelen “Det enkleste er pistol“. Det er noe av det beste jeg har lest på lenge, og griper rett inn i noe jeg skriver i boka “Padlepilegrim” også. Her er et avsnitt fra hans kommentar:

Klimaendringene er blant de største truslene moderne samfunn står overfor. Nyfattigdom og økende økonomisk og sosial ulikhet er det. Men fordi det er så mye enklere å vise politisk handlekraft mot en håndfull islamistiske fremmedkrigere enn mot oljeindustrien og finansnæringen, får vi stadig mer drakoniske antiterrorlover og bevæpnete lensmannsbetjenter.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.