Utstilling og foredrag

I dag åpner jeg fotoutstilling i Nes Kulturhus, og litt senere på kvelden er det foredrag. Her er det mye markedsføring, og jeg har til og med fått plass på kinoplakaten:

20141113foredrag_skjerm

Og her er plakaten:

20141113plakat

For de som ikke har tid og mulighet til å komme, så har jeg laget en liten video av utstillingen:

Gleder meg til begge deler i kveld!

Helgen gikk med til korrektur av boka, og siste 14 endringer ble satt inn i pressa kl 07 mandag morgen. Så gikk boka i trykken, og er nå ferdig trykket. Bokbinder er neste, og boka skal være i Kristiansand 19.11 – se www.padlepilegrim.no.

Mandagen og tirsdag gikk med til markedsføring og litt opprydding etter denne langspurten. På tirsdag kveld var det middag med NFF i Bankkjelleren. Flott lokale, og hyggelig gjensyn med “forfatterkollegaer”. Tok nattoget til Årnes, og brukte gårsdagen på å montere ny utstilling. 35 bilder er på plass!

Tog tilbake igjen i morgen, og så er det Arendal (foto) lørdag, og Lillesand (tale i kirken) søndag – før jeg drar tilbake hit mandag for å ha foredrag tirsdag. Så rett tilbake for å ta i mot boka på onsdagen. Det blir utrolig spennende…

Altså mye reising, men prøver å få til litt hvite flekker innimellom. Savner kajakken, men håper å få til noe om en drøy uke…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.