Boka er sendt!

I går ble endelig punktum for boka “Padlepilegrim” satt, og nå er den hos trykkeriet:

cover_padlepilegrim

Det har jo vært litt ujevnt trykk i bloggen her i det siste, og dette er altså hovedgrunnen. Nå skal bildene i boka gås gjennom av ei “tryllerske” hos Kai Hansen Trykkeri, og så har de sagt at den er fix ferdig tilbake i byen til 19. november. Så da er det bare å samle opp bestillinger!

I helgen var det også Odderøya Open, og det var nesten 40 stykker innom! I dag har jeg vasket meg nesten helt ut av fyret, og vi er nå flyttet til assistentboligen ved siden av. Gjør ferdig alt i morgen – så kan hovedfyret leies ut helt uavhengig av at jeg bor her. I dag var det også folk fra NIVA her, og det var artig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.