Fyrliv

Her om dagen hadde jeg besøk av Øivinn Bruce, og han tok et fint bilde oppe i fyrlykta:

odf_oivinn_bruce

I dag startet jeg dagen med yoga – så kontor – så arbeidsmiddag – mer kontor. Rakk akkurat siste fargene fra sola før jeg gikk ned bakken til fyret:

solnedgang_odf

I går var det fantastisk fint her, og jeg var her frem til lunsj. Tok en del bilder, men kan ikke legge ut hver eneste dag. Så tar med kamera ned til kontoret en gang i uka tenker jeg. I alle fall frem til boka er publisert. Nå gjelder det å komme greit i mål med den. Deadline er kl 1200 den 3. november! Wish me luck! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.