Vakker dag

I dag måtte jeg bare nedom Odderøya fyr. T-skjortevær i slutten av oktober! Knallblå himmel og varm vind:

Stitched Panorama

Startet til og med dagen med et bad i 3. Stampe!

Siden fredag har jeg vært på hytta med Øivinn. Vi skulle morildpadle, men det var mye vind. Fant likevel morild. Han dro lørdag morgen, og så fikk jeg unna ganske mye “hyttestengeaktiviteter”. Mesteparten av lørdagen gikk til maling. Stengte ned på søndag morgen, og rakk Agnes Ravatn på Kristiansand Bibliotek. Hun er jo tiltider hysterisk morsom i tekst, og det var spennende å møte henne live. Hadde nesten sett for meg ei dame som var sky og introvert, men det var hun ikke. Hun har en lang og spennende karriere foran seg, og absolutt verdt å følge med på. To siste bøker: “Sjølvdisiplin” og “Fugletribunalet”. På kvelden av det messe i Eg kirke, og her ble jeg litt kjent med en muslim. Verden er mangfoldig.

I dag har jeg gjort mye rart, men lite skriving dessverre. Prøve å få unna litt før jeg forlater kontoret. I morgen får jeg ny skrivepult, så da bør det jo neste være klart for den…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.