Enda et nytt nettsted

Fra 1. oktober flytter jeg inn på Odderøya fyr, og i den anledning har jeg opprettet en blogg derfra:

nytt_nettsted

Veldig spent på hva det vil føre med seg. På nettstedet blir det bilder og historier, som kanskje munner ut i en ny bok? Uansett vil dette fortsatt være min personlige blogg. Den til fyret skal jeg prøve å gjøre uavhengig av meg som person, selv om den nok vil bære preg av at det er jeg som bor der. Skal likevel prøve å ha hovedfokuset på aktiviteter, historie, bilder osv.

Egentlig er jeg mest på skriving om dagen, men innimellom går det tregt. Derfor satte jeg opp dette enkelt og greit nå. Slike WP-installasjoner er ganske kjappe.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.