Intens uke

Denne uken startet med at jeg fikk besøk av 11 studenter fra HiT på mandag. Sammen hadde vi 5 dager og 4 netter i Telemarks flotte skjærgård. To kvelder med morildpadling var nok det som vil bli husket best.

Været har vært helt fantastisk, og det har til tider kokt under tørrdrakten. Derfor har det blitt en del redningsøvelser, og vi avsluttet på fredag med alle i vannet. På under tre minutter var alle tilbake i båtene med trekket på!

Så gikk turen tilbake til Kristiansand og feiringen av Randesund kirke sitt 150-årsjubileum. Her satt jeg i en panel for å snakke om “Balansekunst i livet”. Jeg hadde laget en innledning, og så var det samtale etterpå. En berikende kveld!

Tilbake på hytte rett før 01 på natta, og videre med buss til Oslo og Gardermoen. Nå er jeg snart klar for å vise bilder fra padlepilegrimsreisen for DNT – Det Norske Totalavholdsselskap. Jeg ble jo medlem der på slutten av 80-tallet. De skiftet navn i 92 til Juvente, og jeg var aktiv frem til 1995. Det er 19 år siden… Har allerede møtt igjen noen fra den tiden her – tiden går!

Drar tilbae til hytta i morgen, og satser på et par rolige dager! Skal det bli balanse må det være litt hvile også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.