Portretter

Fra tir-fre var jeg i Stavanger på forskningskonferanse. Der tok jeg masse portretter – en litt uvant genre for meg:

20140905-_L8V5012

La ut ganske mange bilder i galleriet “Forskningskonferanse“.

I ettermiddag går ferden videre fra Kristiansand til hytta. Så skal jeg puste dypt litt i morgen, før jeg drar videre til Bø mandag morgen. Der blir det en forelesning v/HiT før jeg drar til Oslo for styremøte i FRIFO. Tilbake til Bø, og så padling tor-fre. Spennende dager! Gleder meg til å sitte kajakken igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.