Høst på vei?

De siste to dagene har jeg gått igjennom Baneheia på vei til jobb.

20140902host

Fantastisk fine stemninger, og oppfriskende morgenbad! Siden kvinnen med stor K forlot byen med “hilaritas” på fredag har jeg bodd litt her og der, og de siste par nettene har jeg som dere skjønner vært veldig heldig. Veldig fint med gjestfrihet!. De som vil følge med på “hilaritas” sin veg mot Sardinia kan lese bloggen til Ingunn, eller se kartsiden for siste 7 dager.

Nå har jeg en del reising foran meg i to og en halv uke, før jeg er tilbake i byen. Da er planen å få boka helt ferdig til slutten av oktober. Jeg har allerede startet forhåndssalget på padlepilegrim.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.