Ryvingen fyr

I går var det klart for foredrag om den ytre og indre reisen mellom Tønsberg og Nidaros på Ryvingen fyr. Jeg hadde selvsagt med kamera, og minnekortet gikk ganske varmt på det knappe døgnet jeg var der:

20140824-_L8V4167

20140824-_L8V4146

Det var Mandal Menighet som hadde invitert, og det var en herlig gjeng. Tilsammen var vi 31 stk som spiste reker etter foredraget i går kveld. I dag tidlig var det morgenbad, og jeg fikk med meg soloppgangen med kameraet.

Enkeltbilder ligger ute allerede, og panoramaer kommer etterhvert: «Ryvingen fyr 8/14«

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.