Panoramia

I går ble jeg ferdig med å montere alle panoramaene fra padlepilegrimsferden. Her er 4 fra Selja jeg synes ble fine:

Stitched Panorama

Stitched Panorama

Stitched Panorama

Stitched Panorama

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Panoramia

  1. Jeg er interessert i foto, og jeg har lest noen fotobøker og bladd i mange flere. Jeg er definitivt ingen ekspert hverken i å ta bilder eller i å vurdere bilder. Men jeg vet hva jeg liker, både av komposisjon og motiver, og juli-bildene dine på flickr er kanskje det fineste jeg har sett. Kompliment for dem.

    Får bildene dine en sentral plass i boken du skriver, eller ville det krevd en annen layout og papirkvalitet enn den du planlegger å bruke ? Teksten du skriver er også fin, og det er kanskje vanskelig å kombinere både mye tekst og mye plass til bilder ?

  2. Lars sier:

    Tusen takk for veldig hyggelig kommentar Hans Petter. Det bærer meg i den skriveprosessen jeg er inne i nå…
    Bildene vil få en sentral plass. Boka er i 21×23 centimeter, og blir på 200-250 sider. Halvparten er satt omtrent, så jeg tror dette kan bli bra. Bildene er jo ferdige, men det er jo en del tekst som skal på plass også. Det blir en bildebok med turhistorier, refleksjoner og undringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.