Bilder fra padlepilegrimsturen

Nå har jeg fått ordnet opp i alle galleriene fra padlepilegrimsprosjektet. Det begynner etterhvert å bli en del bilder, og selv om jeg nå er blitt kystpilegrim i stedet for padlepilegrim er det mange av de samme motivene. Her er et av bildene fra Selja som jeg er mest fornøyd med:

_L8V1964

Det kommer til å bli få oppdateringer her før i august – de som vil følge må gå til padlepilegrim.no. Siste delen av juli blir jeg med på “Pilegrimsseglas 2014” – fra Florø til Trondheim.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.