Utstein – Bergen

Da har jeg tilbakelagt nok en etappe av padlepilegrimsreisen, og den blogger jeg om på nettstedet padlepilegrim.no. Denne gangen var det 17. mai på Ryvarden fyr som gjorde størst inntrykk (Øystein Paulsen holdt mobilen):

Ankom Bergen på fredag, og har bodd hos gode venner. Traff biskopen på lørdag, og skal til han for å stemple pilegrimspasset i dag. Jeg har også fått gått gjennom alle bildene, og oppdatert galleriene til Speilreflekskameraet og kompaktkameraet.

De er ikke helt komplette, da jeg har tatt noen flere bilder med SLR. Håper også å få noen bilder av biskopen som stempler i ettermiddag. Drar hjemover tirsdag, og gleder meg til å ta fatt på panoramaene!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.