Hyggelig tilbakemelding

Våren og sommeren er her, og dermed får geocachene mine en del besøk. Her er den hyggeligste tilbakemeldingen hittil i år – fra en som har besøkt cachen på Flesa i Telemark.

Fortsatt på hytta og i dag ville jeg stikke ut tidlig med kajakken, mens det var vindstille. For en sjelden gangs skyld klarte jeg å komme meg opp i tide, og allerede kvart over åtte var jeg på vannet.

Målet for dagen, utover selve padlingen, var å komme meg ut til Flesa og få logget cachen der ute. Har passert innafor noen ganger, men nå som det er lagt ut en boks der må man jo ta en nærmere kikk på stedet!

Startet turen fra trelasten i Trosbyfjorden og padlet ut ved Havsund. Derfra var det bare å følge pila direkte mot cachen. Ingen båter utpå i dag, og kun noen svake dønninger underveis. Sjelden det er SÅ rolig her ute [;)]. Ute ved øya fant jeg raskt en fin landingsplass, kun 50 meter fra varden og fikk farkosten på land uten de største problemene. Som de fleste havpadlere vet er det nettopp ilandstigning på skjær som er det store spenningsmomentet [;)].

Gjorde en vri i dag og tok pausen før leting. Satte meg til på et flott utsiktspunkt og fant fram belønningen i form av en Kvikk-Lunsj og en Farris.

Etterpå var det å gå løs på hovedoppgaven, men det ble en kjapp og grei affære. Koordinater og hint sa det meste og snart var en fin liten boks fremme i lyset. Tørr og fin var den, til tross for at det sikkert er bra værhardt her på hustrige høst- og vinterdager.

Turen tilbake til fastlandet gikk innafor Toner og via Åbyfjorden og sundet ved Kjønnøya camping til Trosby. Alt i alt ble turen på snaue 8 km og den ble unnagjort på en time og tre kvarter. Ren nytelse hele veien!

Takker hjerteligst for cachen. Og slike SKAL ha favorittpoeng. Alltid. Sånn er det bare [;)]

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.