Timeout Egersund

Kroppen har vært kjørt siste dagene, så jeg har tatt en timeout i Egersund for å komme meg litt. Da blir det jo tid til andre ting, og i dag har jeg drevet med bilder:

20140428-_L8V9754

Har jo sett kjapt på bildene fra Lindesnes på Havhotellet, men blir noe annet på stor skjerm. Dessuten har jeg nå satt sammen panoramaer, og dette panoramaet inneholder alle de tre fyrene – både de to gamle og det nye:

Stitched Panorama

Det er jo knapt mulig å se det nye på dette bildet, men originalen er 29.000+ pixler bred, og på nesten 200 mpixel. Hvis en blåser det opp er det også mulig å se den gamle lykta på Markøy, fra den gangen Lindesnes var et tvillingfyr (1725-1844).

Kom ikke helt i mål i dag, men alle panoer og bilder fra speilreflekskameraet ligger i dette galleriet. Så tar jeg kompaktkameraet i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.