God generalprøve

I går var det klart for pakking av “Sunniva” – en slags generalprøve før den store turen. Så gikk turen til Bragdøya for å prøve nytt utstyr:

20140403-_L8V9275

Det ble en fin leir i solnedgangen. Tarpen har jeg jo hatt før, men aldri tarpstenger. De er rimelig praktiske, så tar de med. Teltet – et Hilleberg Soulo – er jeg jo godt kjent med fra før. Øystein hadde et Staika, og det ble litt av en leir! 🙂 Jeg har vært vant til å padle en Rocpool Menai 18, og her er det plass til utrolig mye. Heldigvis er det samme tilfellet i NDK Explorer (“Sunniva”), selv om det er litt mindre. Fikk plass til både matboks og datamaskin. Imponert over plassen foran. Ikke minst over at jeg fikk telt, tarp og hengekøye i vanntett bag foran beina!

Så dermed blir det mat og luksus underveis. Både stormkjøkken og to vedbrennere fikk også plass. Dagluka er ganske enorm, og det kommer nok litt av at den skråner inn mot cockpit. Dekksluka er jo også på noen liter, og her er det plass til ekstra solbriller, nøtter, mobiltelefon, lommebok, lue og enda litt til!

Hadde planer om å lage en løsning for kart over cockpit, men har slått det fra meg igjen. Bruker kart foran spruttrekk slik jeg er vant til. Det blir ikke veldig mye finnavigering underveis – så det tror jeg går veldig bra. Skal til og med padle på 1:100.000 der jeg har vært før.

Speilreflekskameraet fikk også plass, og det ble et fint panorama om kvelden av leiren:

Stitched Panorama

Øystein er jo proff fotograf, og tok noen bilder jeg kan bruke til presse. Disse kommer i løpet av helgen på www.padlepilegrim.no. Jeg tok noen bilder av han også – vi har jo så fotogene kajakker! 🙂

20140403-_L8V9245

Flere bilder ligger i settet “Generalprøve” på Flickr.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.