Prøvetur

Solen skinner i Kristiansand, og jeg skal ut på prøvetur med «Sunniva» og Øystein:

20140330-IMG_8428

Målet med turen er å få testet en del utstyr, og ikke minst: Se hva som får plass i kajakken. Jeg er vant til å bruke en større kajakk, og denne gangen skal jeg bl.a. ha med meg datautstyr (maskin, disk, ladere, solcelle). Så dette blir spennende. Har jo erfaring med at det går mye mer i en kajakk enn man tror, men det er alltid interessant å se hvordan ting skal gnikkes på plass.

Regner med at det kommer noen instagram-bilder fra leir i kveld! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.