Slideshow: Padlepilegrim

I kveld har Øivinn og jeg har kombinert bake- og videokveld. Her er videoresultatet:

Bakingen falt også i smak. Vegetarpizzaen var god. Vi kjørte 2 brett med nesten en kilo mandler i ovnen. Så var det baking av frøbrød. Dette har jeg ikke smakt ordentlig på enda, men det virket massivt og godt. Masse energi!

Ellers har det vært en del arbeid med foredrag i dag også. Viktige foredrag både tor og fre til uka. Kl 10 var det møte med VAM angående ny brygge utenfor kajakklubben, og 12 var jeg innom legen. Blir ikke frisk av forkjølelsen, og det er snart 4 uker nå. Det er lenge – og det er jo ikke akkurat noe vikar som kan steppe inn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.