Soldager

Etter ekstremt mye overskyet vær i 2014 har sola nå kommet skikkelig – i flere dager! Planen i dag var padletur, men vi endte opp i Baneheia:

20140311-IMG_8391

Formen er nemlig ikke allverdens, men effektiviteten på kontoret har vært bra. Snart ferdig med 1 av fem foredrag før jeg drar… Så må fortsette den gode flyten med det i morgen… Klarer også å holde alt det andre løpende fra livet, og det gikk et par padleguider med posten i dag også. Tydelig at det er flere som kjenner at våren er i anmarsj. Nå er jeg nesten utsolgt for Padleguide for Vest-Agder, men det er jo et luksusproblem.

Kvelden i går var det heller ikke noe å si på:

20140310-IMG_8389

Bildet er tatt ut av luka på seilbåten, før jeg gikk til Oddernes kirke. Der var det som vanlig deilig å være – stille sammen med andre.

Dagen i dag har også hatt et trist innslag. Min kjære venn Theodor døde på søndag. Han ble 95 år, så det var ikke uventet, likevel utrolig trist. Han skrev følgende om døden i 1978:

Livet og døden må i seg sjølv vere del av det gode skaperverket, dei må i seg sjølv vere verdiar som vi menneske får del i. Slik trur eg vår tenking om tilveret burde vere. Vi burde kunne leve trygt i tillit til livet og livsgangen, difor også sjå døden i møte med tillit.

Jeg husker også han sa:

I døden forsvinner vi ikke ut i det store intet, men blir tatt opp i det store altet.

Jeg tok opp 15-20 min video med han i høst, og den må jeg igjen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.