9 år med egen blogg!

I går var det 9 år siden jeg la inn første innlegget i denne bloggen! Den er blitt en kjær venn, og har vært viktig på mange måter.

_L8V7765

(Bildet er fra fjorårets foto-høydepunkt på Kalymnos)

Gjennom den har jeg formidlet mye av mine meninger, husket hvor jeg har vært (og ikke minst når! – viktig for å finne igjen bilder som er lagret på dato). Så har jeg fått mange oppdrag via bloggen – både foto og annet. Det hyggeligste er kanskje alle e-postene fra folk som finner ting de kan bruke i livene sine.

Jeg tar definitivt 9 ny år!

Litt skummelt at så mye tekst og bilder ligger ett sted. Håper snart at det blir mulighet til å få publisert hvert år som bok. Vet det er et firma i USA som jobber med en løsning der en kan eksportere ett og ett år (for eksempel) av bloggen over i bokform. Det hadde vært fint å ha i hylla når (hvis) en blir gammel! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.