Artikkel i magasinet UTE

I dag fikk jeg UTE i postboksen, og der sto artikkelen “Padlepåske” på trykk:

20140310ute

Kul inngang på artikkelen med det bildet. Blir spennende å se om det kommer noen tilbakemeldinger på teksten. Leverte to bilder til også – så hele saken er på 4 sider.

Ellers har jeg vært på posten med padleguidebestillinger fra hele forrige uke, og gått en liten tur i Baneheia. Energien er ikke helt på topp, men så er jo matinntaket minimalt også. Halsen er heller ikke helt restituert, og nå har jeg hanglet litt 15 dager. Det er jo en stund.

Har også fått med meg et møte med en potensiell sponsor til prosjektet Padlepilegrim.no. Blir spennende å se hvordan de vurderer det. Med den mva-regningen jeg fikk i dag, så er all sponsing og det jeg kan få unna av brukt utstyr velkomment!

Blir en rolig kveld med “Stille kveld” i Oddernes kirke fra 19-21. Flott initiativ!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.