Tilbake i byen

Siden mandag har jeg vært på Prestegarden i Vigmostad – de har vært helende og livgivende dager, men mange fine opplevelser:

20140309-IMG_8355

Slik så det ut da vi våknet lørdag morgen. Veldig stemningsfylt.

Frem til torsdag var jeg ganske forkjølt, og tok det særdeles rolig. Onsdag kveld startet fasteretreat, og siden da har jeg kun spist frø, frukt, nøtter og grønt – i små mengder. Fortsatte etter jeg kom hjem, og i kveld besto middagen av en sleiv gulrotsuppe og en hasselnøtt… 🙂

Immunforsvar og hvite blodlegemer har gått av faste, så jeg tror det var en medvirkende årsak til at jeg ble frisk (selv om jeg hadde vært syk lenge – 10d). Nå er jo ikke energien helt på topp, men jeg kjenner meg klarere enn jeg pleier – mer konsentrert og fokusert. Vi får se hvordan det fortsetter utover i uka. Hvilepulsen er fortsatt litt høy, men på vei ned. Det er spennende å kjenne etter i kroppen hva som skjer når en går over i ketose (forbrenne fett). Jeg har mye foran meg som trenger klarsyn, så håper uka som kommer vil fortsette å være livgivende i så henseende.

Det var regn hele uka, men så ble det gløtt av sol i helgen. Dermed var det klart for 70×7-kunstverket til Barbro i kapellet. Det gir fantastiske virkninger i rommet, og her er et bilde av prismene.

20140308-IMG_8298

Flere bilder fra uken ligger i settet “Prestegarden 2014”.

Har tatt en del notater om råd og veiledning underveis – så det er mulig jeg får blogget ut det i løpet av uka også. Men, det er en del annet som må på plass først. Har slettet e-poster/spam i kveld, og så må jeg svare/sortere i morgen. 4 bestillinger på padleguider på en uke er bra! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.