Rolig helg

I dag fikk jeg en svært langsom og god rusletur i regnet på Odderøya. Selvfølgelig var det kaféen som dro i silregnet:

20140302vaffel

Selv med verkende bein, småfeber og litt hoste gjorde vaflene godt! Ikke var det mye folk ute i dag heller. Formen har i det hele tatt vært laber siste uken, og jeg måtte kaste inn håndkle på lørdag. Da skulle jeg vært i bursdag (som utartet til bryllup!), men tilbrakte kvelden i horisontalen. Fredag var det litt sosialt også, men da var det en mindre setting – så det var greit å ligge nedpå litt underveis… Håper det letter snart nå – våknet jo med sår hals søndag morgen for en drøy uke siden, og det pleier å gå over på en ukes tid.

Til uka skal jeg til Prestegården på fasteretreat – det skal bli utrolig deilig. Ingen krav, og stille dager.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.