Godbiter

På torsdag var jeg på “Messe for byen” i Domkirka her i Kristiansand. Der var det sanger ved Simpleminded, og avslutningssangen hadde denne strofen:

Aller minst er jeg, men på vei.

Jeg synes den beskriver godt en havpadler på det store havet.

IMG_6577

I dagens VL (1/3) er det Ettertanke ved Sunniva Gylver. Hun avslutter på denne måten:

Jeg tror på en Gud som gir alt og krever alt. En grenseløs, evig, utagerende kjærlighet. Prosjekt Josva er bare mulig innenfor den rammen: Å elske, følge, holde fast og tjene Herren Gud. Bare mulig når jeg tror på Guds kjærlighet, og vet meg inderlig avhengig av den. Bare når jeg lar Gud være Gud i mitt liv. “Knelende blir allting større. Også jeg selv,” sier danske Helle Størup. Bare med knelende hjerte kan jeg ta fatt på prosjekt Josva.

Teksten det henvises til er Josva 22,1-6.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.