Sørlandscup

I dag var det Sørlandscup i klatring på Aquarama. Var innom en kort tur for å være høytaler og fotograf:

20140223-_L8V9154

Formen var rimelig laber etter å ha våknet opp med sår hals i dag tidlig. Utover dagen kom feberen, så jeg fikk ikke med meg finalen. Fotoforholdene var heller ikke de beste – da det hang utrolig mye tau i veggen. Dermed ble det veldig kaotisk – og mange forstyrrende elementer i bildet.

På kontoret har jeg bare holdt meg i ro i godstolen – stort sett… Så håper jeg det er “vekk i morgen”…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.