Hyttetur med padleturer

På tirsdag kveld dro vi på hytta, og fikk fine turer både onsdag og torsdag:

20140220-IMG_8262

Bildet over er fra gårsdagens morgentur rundt Stråholmen. Det ble årets lengste padletur så langt – nesten 20 kilometer. Ser ut til at jeg kan ha fine 10 kilometers-økter på ca 1,5 timer – tror det er passelig padlepilegrimstempo.

På torsdagen var det snødrev, og vi tok en liten tur rundt Kjønnøya sammen. Da var det fremdeles så åpent at vi klarte å padle rundt, mens jeg ga opp dagen etter. Litt også på grunn av ny åre – som er litt mer sårbar. Her er et snøbilde fra torsdagen:

20140219-IMG_8187

Flere bilder ligger i settet “Hyttetur feb 2014”.

Fikk lest en del, og landet enda et foredrag. Det er det tiende bestilte i år! Etter padlepilegrimsturen blir det sikkert flere… Det kom også melding om at KOKATAT-stæsjet var kommet til Bergen. Det blir sendt hit med SPOT-sender til uka, så da har jeg stort sett utstyret jeg trenger for padlepilegrimsturen. Regner med å ta en testtur om ikke lenge.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.