Litt hit og dit

Da er det jammen februar, og første oppføring.

Fredagen gikk med til togreise til Oslo. Her ble det så flytting/trening/bæring. Lørdag morgen et fint møte med Mathallen på Vulkan, før en stroll rundt i byen. Hyggelig middag med venner på kvelden. Søndag var det klart for klatring på Vulkan klatresenter, og på kvelden fikk jeg med meg von Triers film “Nymfomaniac”. Den fyren er både gal og genial…

Mandag var det endelig litt sol, og jeg benyttet anledningen til en spasertur i Oslo sentrum. Tjuvholmen. Tanker. Før tog ut til mine foreldre. Kryssord. Flere tanker.

I dag har jeg tatt plass på biblioteket. Det vil si – de åpnet ikke før kl 12, så jeg tok en drøy time i en lesestol utenfor Kulturkontoret.

Planen i dag er å få ferdig en del av oppføringen “Padlepilegrimsteder” på padlepilegrim.no. Har funnet frem atlaset, og det er helt greit å sitte på Nes Bibliotek, selv om det er litt åpent landskap.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.