Tannlegebesøk

For snaue to år siden hadde jeg et litt uheldig møte med tannlegekontoret mitt, og har ikke vært hos tannlege siden. Nå kjente jeg at det var noe på gang, så jeg fant et annet tannlegekontor.

Der var jeg i forrige uke. De måtte fjerne en del tannstein, og fant to hull. Et lite og et stort. Første gangen betalte jeg rundt 900 for bilder og tannsteinfjerning. I dag betalte jeg 2500 for å fylle de to hullene. Dette ble gjort grundig føler jeg – var på plass i stolen i en times tid. Og kunne ikke snakke reint før til lunsj…

Ser av bloggposten over at det var en krone til 5300 som skulle være løsningen hos mitt forrige tannlegekontor. Den løsningen det nye kontoret valgte skulle falle ut i løpet av et år. Så nå får vi se – jeg kan ikke noe mer om tenner nå enn sist… (Ikke vet jeg om det var samme tanna heller…)

Men, etter å ha gått to år med dette – så er jeg jo ikke noe mindre skeptisk til ekspertveldet… Eller er tennene mine selvreparerende?

Totalt har vel eksperimentet gått sånn noenlunde i null. Jeg har hoppet over en konsultasjon (ca 800), og spart nesten 3000 på selve behandlingen. Så får vi se om et år – om det holder.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.