Liten pause i snøværet

I dag tidlig sluttet det og snø, men vinden har står på. Her er cafeen på vei inmn til Odderøya:

20140119sno

Da jeg gikk forbi i kveld var døra nesten helt borte… Her er det mye måking som må til!

Jeg måkte et par timer foran kontoret i går, og snaue to i dag, så nå er det helt klart for innrykk! Ellers var det et hyttelig (men dårlig besøkt) andaktsmøte på Grønt senter i dag. Det første jeg har deltatt på der – flyttet fra Eg kirke. Så var det klatring og bolings på Spicheren. Sykkelen har fått stå i hele dag, så det har blitt mye folkehelse!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.