Vær i vika

De siste dagene har det vært en del vær her sør, og det øker på. Nå har det stort sett ferdigmåkede gått over til snø:

20140117sno

Lenger nord meldes det om tildels store snømengder. Vinden har også vært kraftig, så det går litt utover søvnen i båten. Er litt usikker på hvor mye snø kalesjen tåler, så får ta en «fjerne-snø-runde» etter lunsj.

Ellers går det mest i padlepilegrim.no-planlegging om dagen. Selv om det også er litt andre gjøremål på tapetet. Har landet et foredrag i februar og ett i mars, så da blir det en del forberedelser der. Særlig til det ene. Hadde en større «dataoperasjon» på kontoret i går, og det ser ut til å ha godt forholdsvis greit. Imponerende hvordan Apple klarer å legge til rette for sømløs overføring av data til nye disker (og annet).

Planen var å dra til Berdalen for å stå på ski i helgen, men kjøreforholdene frister ikke. Derfor blir det ski i nærområdet i morgen, og det går rykter om bading(!) i kveld. Rulletreningen i Lillesand på søndag henger også i en tynn tråd, da været ser ut til å holde seg frem til onsdag. Da blir det i alle fall skiføre!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.