padlepilegrim.no

Forberedelsene til sommerens ekspedisjon og julas bok er godt i gang, og i dag så nettstedet padlepilegrim.no dagens lys:

20140106padlepilegrim

Nå er det mye informasjon som skal på plass før jeg kan starte markedsføringen av nettstedet, men det er deilig å være i gang! Skal prøve å få på plass de fleste statiske sidene denne uka, og lage en røff disposisjon av boka. Må kanskje ha litt hjelp til å få på plass alle widgets. Ser for meg at det kunne vært fint med en #padlepilegrim fra Instagram på siden der. Målet må jo være at det ikke bare er meg som bruker den taggen i løpet av 2014.

I år er det 1000 år siden Olav den Hellige ble døpt i Rouen, og den katolske kirken i Norge skal arrangere tur. Håper at jeg har levert boka til trykk før det, så jeg også kan ta turen. Her finner du programmet hos den katolske kirken.

Blir spennende å se om nettstedet kan bidra til at jeg får litt innspill på veien fra Tønsberg til Nidaros. En del steder vet jeg jo om allerede – særlig her i Sør-Norge. Men, det er noe med lokal tilknytning.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.