Fin romjul!

På fredag var jeg med Øivinn til Skjernøya for å ta bilder – og ikke minst: Kjenne på været. Her er et bilde Øivinn tok der jeg er modell:

20131227storm_OB

Har fått litt tilbakemeldinger på at dette er å “leke med livet” osv. Kan være enig i at det ser litt rocka ut, men sikkerheten står i høysetet. Så bildet lyver ganske mye. Det er bare sjøsprøyt som treffer, og jeg står langt inne på land.

På lørdag ble det en del klatring, og filmkveld i kjelleren på kontoret hos Ingunn.

I dag begynte vi dagen i Domkirka med vår venninneprest Birte Løvåsen, før jeg ble invitert på “triathlon” av Claus fra Danmark. Vi startet med en løpetur i Jegersberg, fortsatte med litt klatring (sammen med Ingunn) og avsluttet med svømmetrening. Jeg begynner å komme veldig nærme crawl nå! Men, det er fortsatt et lite stykke igjen!Løpingen var helt rå, og langt utenfor komfortsonen. Runkeeper gratulerte da jeg kom på kontoret:

20131229runkeeper

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.