God jul!

I dag er siste kontordag, og så bærer det til fjells. Det blir derfor stille her noen dager, men jeg vil gjerne ønske de som skulle komme innom en RIKTIG GOD JUL!

20131219godjul

Det har vært en begivenhetsrik uke på kontoret, og jammen har det ikke gått noen padleguider i år også. I går var jeg på postkontoret med 40stk til en leverandør! Ellers har vi postet nesten 100 julekort, og gjort klart til avreise.

Saken om “Levende stillhet” som jeg har sendt til Harvest.as er kuttet en del, og årets julegave ville vært å få den på! Vi får krysse fingrene, jeg mener jo at det er et svært viktig budskap. I disse tider. Da fjellet ser ut til å bli en mye mer motorisert arena enn det har vært…

Vi feirer jul i nærheten av Gaustatoppen, og så blir det kortreist resten av jula og nyttår.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.