Magisk padletur

Etter litt intens billedjobbing inne, var det klart for kajakktur. Der ble det også mange bilder:

20131214-IMG_7887

Faktisk hele 18 stk som fant veien til settet “Desemberpadling på sitt beste” på Flickr.

Det drar fort på seg litt sånn før jul, og det er litt to-do både her og der. Men, i kveld blir det hyggelig middag. Så får vi se hvordan morgendagen legger seg til rette. Ser at en del må i posten på mandag… Men, det står jo at det er en tid for alt…

I går fikk jeg sendt over en sak på over 16000 tegn til nettstedet Harvest. Jeg håper de vil ha den. Tittelen er “Levende stillhet”, og jeg har lagt ved nesten 20 bilder. Har ikke hørt noe enda, men det er jo helg. Likevel håper jeg at jeg får en tilbakemelding, for spørsmål om motorferdsel skal opp i spørretimen førstkommende onsdag. Det er vel kanskje ikke en overraskelse at dette er berørt i essayet. Men, det handler om mye annet også.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Magisk padletur

  1. Hans Petter Jacobsen sier:

    Lørdag ettermiddag hadde vi flott lys og måne i ytre Oslofjord også. Jeg padlet snaue 2 timer før og etter solnedgang, og det ble en av årets flotteste turer. Jeg synes at det er spesielt flott å padle mot det svake lyset fra solen etter at den har gått ned, noe jeg gjorde i går, med månen inn skrått bakfra.

    Tirsdag sendte NRK et utrolig flott naturprogram om lyset i November. Jeg fikk tatt det opp på mottakeren vår, og jeg har sett det et par ganger etterpå. Det ligger på nettet, se her http://tv.nrk.no/serie/ut-i-naturen/dvna50000113/10-12-2013

  2. Lars sier:

    Tusen takk Hans Petter! Et kjempetips! Kjenner jeg er gira på å forske på timelapsing etter dette…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.