Spennende dag

I dag tidlig skrev jeg en lengre artikkel jeg håper å få Harvest.as til å ta. Følg med! Så har jeg lagt ut noen flere bilder fra Prestegarden i helga:

20131207-IMG_7852

I går fikk jeg oppdatert juletilbud på padleguiden.no og kayakexperiences.no. Har også sendt e-poster til alle butikkene. Det ville vært en overdrivelse å si at bestillinger strømmer på, men litt omsetning ble det i går. Før jeg hadde ansvar for klatring på kvelden.

Formen har vært litt smålaber helt side mandag for en drøy uke siden. Litt sånn småforkjølt – særlig om morgenen. Men, tiner opp utover dagen. Likevel har jeg hatt mer energi. Heldigvis er det ikke så mye som brenner, selv om det er mye jeg gjerne skulle gjort unna…

Så da tar jeg meg tid til litt “slowliving”.

I ettermiddag blir det klatring, før jeg skal på pepperkakeverksted. Det blir moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.