For en morgen!

Da jeg sto opp i dag skjønte jeg på skyene at soloppgangen ville bli utrolig. Dessverre var jeg litt for sen for å ta den i kajakken, men fikk med meg et speilreflekskamera til utsiden av Odderøya. Det angrer jeg ikke på:

20131127-D7N_4757

Stitched Panorama

20131127-D7N_4650

Flere bilder ligger i settet “Soloppgang 27.11.13” på Flickr.

Det ble naturlig nok en formiddag preget av mye panoramamontering. Totalt over 300 bilder, og satt sammen 21 panoramaer… Men, føler det var verdt det. Innimellom fikk jeg pakket en padleguide, ordnet litt regnskap osv. Dessverre blir det altfor oppstykket til skriving…

I lunsjen var jeg på Kjøkkenskapet sammen med en kompis.

På vei tilbake stakk jeg innom Postkontoret, og der lå “Kalymnos 2013”-boka og ventet. Har bladd igjennom nå, og det ser veldig bra ut. Høy kvalitet på både trykk og papir. Bildene er heller ikke verst… 🙂

Har en halvveis teavtale i båten i ettermiddag, og så går turen til Ny-Hellesund og det gamle skolehuset. Der er det foredrag om livet under vann langs Sørlandskysten, arr. av Naturvernforbundet. Det gleder jeg meg til! Var meningen å padle bort, men det er meldt en del vind i kveld/morgen tidlig. Så da har jeg den turen tilgode.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.