Kompetansesamling i kajakk

I helgen har jeg deltatt på kompetansesamling for padlere i Arendal. Wannado ved Roar hadde et kjempeopplegg, godt hjulpet av Sjur fra Havpadlern:

20131117-IMG_7608

Denne helgen var jeg jo deltager selv, så da blir det litt begrenset med bilder. Har likevel fått noen videosnutter og bilder som ligger i settet: “Kompetansesamling 2013” på Flickr.

Roger og jeg dro fra byen litt over 15, og fikk med oss mørkepadling med orientering på fredagskvelden. Det var overraskende vanskelig – spesielt med 7-8m/s inn fra siden… På korte strekk ble vi fort 30grader ute av kurs. Men, vi fant alle postene! Etterpå var det en drøy time med navigasjon.

Lørdagen startet med en tur utenfor Merdø. Her var det opp mot stjerne 4 forhold. Der ble det gjennomfør litt redning og tauing. Før vi padlet inn til lunsj på en annen øy – og fikk litt førstehjelpsundervisning. Når mørket senket seg padlet vi samme rute tilbake. På utsiden av Merdø ble det igjen redning – nå i mørke. Etterpå møtte vi redningsskøyta, og fikk noen scenarioer sammen med dem. Imponerende hva de har av utstyr og kompetanse!

Om kvelden var det fantastisk julebord i Wannado-In. Tror aldri ribbe har smakt bedre!

Søndagen padlet vi til Spornes, og hadde ilandføring av skadet person. Her slo bølgene godt inn noen ganger, og det vises ganske godt på videoene – spesielt dene ene…

Alle var enige om at det hadde vært en fantastisk helg. Vi var 11 deltagere, og det er jo litt svakt med tanke på at det var 25 plasser. Ingen kvinner stilte opp i år heller, så neste år må alle plassene besettes, og damene på banen! Dette er et for godt tilbud til at det ikke blir satt skikkelig pris på!

Jeg og de andre lærte masse denne helgen, og jeg skal prøve å få skrevet det litt ut i en artikkel til adrenaline.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.