Siste dagene i Hellas – hjemme igjen

Da er jeg tilbake i Kristiansand. Hadde ikke nett på rommet siste dagene i Hellas, så her er en kort rekapitulering. Jeg var blant annet innom klosteret i Pothia:

20131023-IMG_7404

Fikk også flere fine turer i fjellet, blant annet over den “italienske” stien til Vathi:

20131024-IMG_7434

Siste dagen var det klatring på Arginonta-feltet før lunsj, og så sykkeltur til Emporios etter lunsj:

20131025-IMG_7467

Lørdagen var det klart for avreise – og da rakk jeg også to bad i Pothia mens jeg ventet på båten. Flyturen hjem gikk greit, og var på plass på Majorstua litt før 01.00. Buss til hytta dagen etter, og videre hjem til klatring og medlemskap på Spicheren. Første dag på kontoret i går – og det gikk overraskende greit, selv om jeg ikke er helt i bunnen av alt enda. Prøver å spre to-do-tingene litt utover, slik at jeg ikke må gjøre alt hver dag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.